New space

If there’s one good thing to emerge from the quakes it’s the emergence of a more open and collaborative way of working, resource sharing and community building. This is also the essence of the design process. We’ve embraced this in our new studio. 

Our new location at 18 Bernard St Addington is an innovative  community of like minded companies and individuals. An original warehouse ‘shell’ has been strengthened, refurbished and fitted with modular units clustered around a common area offering an informal social atmosphere in a high stud light filled gallery courtyard, and will be populated with inspiring art work.

Our own studio occupies prime position on a mezzanine level looking down on the common area where we can mingle with other tenants, host informal client meetings (over a coffee from the on site café)  and potentially host functions and stage events. 

Client
Project
Category:
Tags: